Silikonová revoluce v módě ovládá svět

Revoluce hýbe světem, nemám na mysli pouze politickou, která se týká nás všech už hezkých pár měsíců, ale i pozitivnější a příjemnější způsob. Hovořme tedy o módě. Revoluce v módní branži jsou častým nástrojem marketingu a reklamy, aby nalákaly své uživatele a uživatelky na nejnovější produkty, které by rozhodně neměly chybět v naších šatnících a botnících. Vědí totiž, že nás kvalita a funkčnost láká a málokdy odoláme aktuálním trendům. A jaký převrat se stal letos? Můžeme jej nazvat silikonovou revolucí. Plastové a silikonové doplňky jsou v poslední době žhavým tématem.

Plastové a silikonové produkty zažívají letos obrovský boom. Tento materiál má kromě originálního vzhledu také mnoho dalších výhod. Za takový úspěch může bez pochyb netradiční design, pohodlí, odolnost materiálu a hlavně nízká hmotnost. Skvělou zprávou je, že ze speciálních plastů se teď vyrábí opravdu luxusně vypadající kousky. Představím vám několik inovativních módních značek, které své produkty vyrábějí právě z tohoto materiálu. Je to Melissa, Mel, Crocs, O Bag a Ops!Objects.

Voňavé boty Melissa

Plastové boty Melissa jsou vyrobeny ze speciálního materiálu Melflex, který má tato značka patentovaný. Materiál je měkký, lehce udržovatelný a přizpůsobitelný. Specifikem těchto boty je ojedinělá žvýkačková vůně. Snad každý módní nadšenec, který má s Melissou zkušenosti, vyzkoušel jejich pohodlí, přivoněl a zamiloval se.

Boty Melissa. Zdroj: DIfferent.cz

Boty Melissa. Zdroj: DIfferent.cz

Boty Mel

Plastové boty Mel jsou mladší sestrou Melissy, proto je také oficiální název této značky ,,Mel by Melissa“. Boty Mel jsou rovněž vyrobeny ze speciálního materiálu Melflex. Hlavním rozdílem mezi oběma značkami je myšlenka vytvoření jednodušší a levnější řady plastových bot. A také neprodávat Melissu a Mel na jednom místě. Mel představuje pantofle, baleríny, žabky nebo třeba holínky,

Boty Melissa. Zdroj: DIfferent.cz

Boty Melissa. Zdroj: DIfferent.cz

Baleríny Crocs

Značka Crocs představuje produkty vyrobené z kvalitního plastového materiálu Croslite, který se skvěle přizpůsobí noze, je pružný, antibakteriální a eliminuje pach. V naší zemi jsou bohužel známé jen ty nehezké boty ve tvaru „dřeváků“. Značka Crocs ale vyrábí i další skvělé boty.

Baleríny Crocs. Zdroj: Different.cz

Baleríny Crocs. Zdroj: Different.cz

Kabelky O Bag

O Bag je revoluční značkou, která představuje inovativní kabelky, vyrobené ze speciálního matného plastu. Velkou vychytávkou této značky je, že se každý může vžít do role módního designera a sestavit si tak svojí vysněnou. Kabelka O Bag se skládá z těla, šroubovacích držadel a vnitřní plátěné tašky, kterou si můžete nakombinovat podle svých představ a velmi jednoduchou a praktickou manipulací sestavit během několika vteřin. I když je kabelka vyrobena ze silikonu, její vzhled je opravdu luxusní. Je velmi jednoduše udržovatelná a praktická.

Kabelka O Bag. Zdroj: Different.cz

Kabelka O Bag. Zdroj: Different.cz

Ops!Objects

Značka Ops!Objects pochází ze slunné Itálie a představuje originální módní šperky a doplňky ve všech možných barvách v kombinacích s diamantovými kamínky, kovovými doplňky a například i komiksovými motivy. Zvláštností doplňků OPS!Objects je netradiční vanilková vůně a neotřepaný design. Designové plastové módní doplňky jsou zkrátka módní vychytávkou, které neodoláte.

Hodinky Ops!Objects. Zdroj: Different.cz

Hodinky Ops!Objects. Zdroj: Different.cz

Tak jaké plastové doplňky zaujaly vás? Pro další inspiraci mrkněte na www.different.cz. 😉


No Comments

Leave a Comment